Miért válassza az Octeniseptet?

Nem tartalmaz allergizáló jódot

A jód, a sebfertőtlenítők többségének egyik fő összetevője, sokaknál vált ki allergiás reakciót. Számukra sérülés esetén az Octenisept kínál egyszerű és biztonságos megoldást: hatóanyaga, az octenidine-dihidroklorid esetében alacsony az allergiás reakció kialakulásának esélye, ezért használata lényegesen kevesebb veszéllyel jár.

Nem hagy nyomot

A jód alapú sebfertőtlenítők és köldökcsonkápolók egyik hátránya, hogy óvatosan kell bánni velük, ha nem akarjuk, hogy nem kívánt helyeken is foltot hagyjanak. Mindez nem csak ruháink épsége szempontjából fontos: az ideális sebkezelő nem változtatja meg a sérülés kinézetét, így az esetleges gyulladást jelző bőrpír nem kerülheti el a figyelmünket. A színtelen Octenisept megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Elősegíti a sebgyógyulást

Ha megsérülünk, a legjobb, ha a sebkezelés nem csak a sérülés fertőtlenítéséből áll. A népszerű sebkezelők többsége viszont nem tartalmaz olyan összetevőket, amik elősegítik a sebgyógyulást. Az Octenisept ezzel szemben speciális hatóanyagainak köszönhetően abban is segít, hogy a sérülés rövidebb időn belül meggyógyuljon.

 
 
 

Hol kapható az Octenisept?

Oktenidin-dihidroklorid és fenoxietanol tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!